TOTS 21

El guitarrista Ignacio Rodes

L’Auditori Josep Carreras acollirà el proper divendres 17 de març a les 21.30 h, el concert del guitarrista Ignacio Rodes, el màxim exponent de la guitarra a l’Estat Espanyol.

Ignacio Rodes, que també està considerat com un dels grans pedagogs de l’actualitat, ens visita per oferir un concert molt atractiu. Després d’oferir classes magistrals i concerts arreu del món, amb crítiques excel·lents, el programa que interpretarà a Vila-seca, ofereix dues parts ben diferenciades.

La primera està dedicada a la música francesa per a guitarra barroca representada per la subtilesa i refinament de Robert De Visée i al barroc alemany en la figura de J. S. Bach.  A partir d’aquesta proposta emmarcada en un període de quaranta anys, ens proposa un salt en el temps que ens situarà en un dels millors moments de la història de la música espanyola, representada por dos destacats compositors de la Generació del 27 com són Julián Bautista i Salvador Bacarisse i coetanis com Manuel de Falla i Joaquín Turina.

Les entrades es troben a la venta a través del web www.auditorijosepcarreras.cat. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

El programa que Rodes porta a Vila-seca és el següent:

ROBERT DE VISÉE (1650-1732)
Suite in re menor
Prèlude
Allemande
Courante
Sarabande
Bourrèe
Masquarade

JOHANN SEBASTIAN BACH (1685-1750)
Sonata en Do Major, BWV 1005
Adagio
Fuga
Largo
Allegro assai

MANUEL DE FALLA (1876-1946)
Homenatge «Le Tombeau de Debussy»

JULIÁN BAUTISTA (1901-1961)
Preludio y Danza

SALVADOR BACARISSE (1898-1963)
Preludio, Intermezzo i Passepied

JOAQUÍN TURINA (1882-1949)
Fantasía sevillana