.

.

TOTS 21

El jurat del premi. Foto: Cedida

El jurat del premi. Foto: Cedida

La XXIX edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra ha rebut un total de 63 treballs a concurs, una xifra que supera amb escreix les dades de l’any passat, amb 25 treballs presentats. La cerimònia de lliurament de guardons tindrà lloc el pròxim 12 de novembre, a les 20 h, al Casal Municipal de Torredembarra, amb entrada lliure. L’acte comptarà amb l’actuació de Divinas i el seu concert-espectacle Piano Tour! i la presentació anirà a càrrec de la periodista Yolanda García. Repsol és el patrocinador d’aquest premi, el més antic i prestigiós dels guardons culturals torrencs.

Cal recordar que el Premi de Periodisme Mañé i Flaquer compta amb dues categories: Comunicació local (temàtica: la vila de Torredembarra en qualsevol dels seus aspectes) amb una dotació que enguany s’ha augmentat fins arribar als 2.000 € i Periodisme Turístic (temàtica: turisme en qualsevol dels seus àmbits) amb una dotació de 6.000 €. La convocatòria de Turisme ha rebut 52 treballs i la de Comunicació Local 11. El jurat el formen:

  • Jordi Farré, director de la Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació
  • Josep Maria Girona, director de SER Catalunya
  • Juan Navarro, director de Comunicació de Repsol
  • Sara Sans, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya
  • Sergio Vila-Sanjuan, coordinador del suplement Cultura/s del diari La Vanguardia i guanyador del Premi Nadal de 2013.

L’organització s’ha mostrat molt satisfeta amb excel·lent repercussió que ha tingut la convocatòria del premi, fet que ha comportat un notable increment de treballs presentats. Un major esforç en la difusió del guardó i en la millora de les bases de participació han fet possible aquest resultat.