.

.

TOTS 21

Imatge d’un cartell de Hard Rock. Foto: ACN

El PP de Salou ha presentat una moció de suport al projecte de Hard Rock que serà debatuda al ple que es celebrarà el proper dia 30 d´agost. El motiu d´aquesta és com a conseqüència de les recents declaracions realitzades pel conseller de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, Sr. Balcells, que referint-se al projecte de Hard Rock Entertainment ha evidenciat el desinterès i el desig del Govern de la Generalitat perquè els promotors del complex l´abandonin.

Mario García, portaveu del grup municipal del PP a l´Ajuntament de Salou, creu que afirmacions com “tinc l’esperança que els promotors del Hard Rock facin marxa enrere”; “el joc és un problema gran, des del punt de vista de salut només ens podem posicionar en contra” o “el tema de Hard Rock va ser una imposició per als pressupostos”, són totalment irresponsables i evidencien l’escepticisme i la manca de compromís del Govern de la Generalitat per desenvolupar un projecte positiu per a Salou, la província de Tarragona i per a tot Catalunya”.

El líder popular ha afirmat que “qualsevol maniobra política que posi en risc o dificulti aquesta inversió turística resulta irresponsable, ja que perjudica els interessos generals i, sobretot els de Salou, ja que el major motor econòmic del nostre municipi és el turisme”.” Amb aquesta moció volem que la corporació mostri el seu suport unànim al projecte de Hard Rock, reprovar les irresponsables declaracions del conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Sr. Manel Balcells, i instar el Govern de la Generalitat que actuï de forma responsable, facilitant una inversió tan important pel municipi de Salou, i esperem que tots els grups municipals li donin el seu recolzament”, ha finalitzat García.

V.Tapias