.

.

TOTS 21

Tellado i Martorell a les escales de la Catedral. Foto: Tots21

Tellado i Martorell a les escales de la Catedral. Foto: Tots21

El vicesecretari d’Organització del PP, Miguel Tellado, ha visitat aquest dimecres la ciutat de Tarragona per donar suport a la candidatura de Maria Mercè Martorell a les pròximes eleccions municipals. En un acte organitzat davant de la Catedral de Tarragona, Tellado ha fet valer l’experiència de la candidata en la política municipal tarragonina, “que ja va formar part del govern d’aquesta ciutat i va fer molt bona feina al capdavant de la conselleria de Patrimoni”. En aquest sentit, el dirigent popular ha recordat que Martorell és la responsable de la declaració de Tarragona Patrimoni de la Humanitat per part de la Unesco.

Tellado ha dit que esperen tornar a governar i que PP tingui el pes que fa anys va tenir a la ciutat. Per això “una candidata com Maria Mercè Martorell és la perfecta alcaldessa per a Tarragona”, ha dit. La seguretat ha estat també un dels punts del discurs del popular: “Tarragona era una ciutat segura i ho ha de tornar a ser. Volem que la joventut pugui tornar a casa sense patir i que qualsevol persona que vulgui obrir un negoci ho pugui fer sense cap por”, ha dit.

Miguel Tellado també ha llençat dures crítiques contra el govern de Pedro Sánchez per la “divisió” que hi ha i per “l’error garrafal” que suposa haver aprovat la llei del ‘només sí és sí’ i no haver-la modificat encara, la qual cosa ha suposat “que més de 700 agressors sexuals s’hagin beneficiat d’aquesta llei i que 70 més estiguin fora de la presó gràcies a la nova norma”.

En acabar, la candidata a l’alcaldia de Tarragona, Maria Mercè Martorell ha volgut obsequiar Tellado amb una rèplica d’una de les làmpades romanes d’oli de Tarragona.