.

.

TOTS 21

Alejandro, amb la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho

Alejandro, amb la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho

El PPC ha aprovat avui els primers 95 candidats per a les eleccions municipals que se celebraran el proper 24 de maig. En aquest sentit, el Comitè Electoral del Partit Popular Català, presidit per Jorge Fernández Díaz, ha celebrat avui una primera reunió en la que s’han aprovat 41 candidats de municipis de més de 20.000 habitants. El Comitè Electoral es tornarà a reunir properament per seguir aprovant més candidatures.

Cal recordar que, el passat 13 de febrer, el Comitè Electoral Nacional ja va aprovar els candidats a l’alcaldia de les quatre capitals de província catalanes: Alberto Fernández per Barcelona, Alejandro Fernández per Tarragona, Dolors López per Lleida i Concepció Veray per Girona.

Al territori, també destaca la ratificació dels candidats de Reus (Sebastià Domènech, que relleva Alícia Alegret), Salou (Mario Garcia, que repeteix), Cambrils (David Chatelain, que relleva Carme Cros) o Vila-seca (amb Jordi Camarasa).

L’anècdota de Mario Garcia

El toc humorístic dels candidats del PP se l’emporta Mario García. El candidat salouenc ja ha iniciat la campanya i ho ha fet demanant a la gent que l’ajudi a «crèixer» per arribar, com el seu company de files i alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, a ser batlle del municipi. A la fotografia de campanya, es fa evident la diferència d’estatura entre tots dos.

Els candidats a Salou i Badalona, Mario García i Xavier García Albiol

Els candidats a Salou i Badalona, Mario García i Xavier García Albiol