.

.

TOTS 21

Mario García ha afirmat que: "La ciutadania li ha donat l'esquena al Govern Municipal en el seu projecte de pressupostos participatius".

Mario García ha afirmat que: “La ciutadania li ha donat l’esquena al Govern Municipal en el seu projecte de pressupostos participatius”.

El PP de Salou ha qualificat com un “fracàs” el procés de pressupostos participatius impulsat pel govern municipal, un projecte al qual es destinava una partida pressupostària de 250.000 euros perquè els ciutadans majors de 16 anys i empadronats al municipi poguessin fer propostes.

Mario García, portaveu del grup municipal del PP, ha afirmat que: “La ciutadania li ha donat l’esquena al Govern Municipal en el seu projecte de pressupostos participatius. No s´han arribat a fer ni 170 propostes, i això vol dir que la participació ha sigut un autèntic fracàs, ja que cada veí  podia presentar fins a tres propostes, de manera que la participació real podria no assolir els 60 veïns “.

Els populars consideren que “cal fer una lectura del que ha passat. La primera és que el govern municipal continua fent polítiques d’aparador, afirmant que la ciutadania podrà decidir a què es destinaran 250.000 € del pressupost, però no obstant això no potencien ni impulsen aquest projecte.

La segona, és que els nostres veïns estan cansats de que els venguin fum. Ells elegeixen els seus governants cada 4 anys perquè treballin per Salou, i és lamentable que mentre el municipi pateix de neteja i de manteniment de la via pública, el govern municipal es dediqui a presumir de ser participatiu, en lloc d’assumir les seves responsabilitats.”