.

.

TOTS 21

El diputat popular, Jordi Roca, assenyalat que “per primer cop posem per escrit la voluntat d’acabar amb els peatges, que a la provincia de Tarragona ens afecta especialment amb l’AP-7”. Foto: Tarragona21

El diputat tarragoní del PP, Jordi Roca, ha anunciat avui que “des del Grup Parlamentari Popular al Congrés hem presentat una iniciativa parlamentària per tal que no s’ampliïn els períodes de concessió de cap de les actuals autopistes de peatge”. Es tracta d’una esmena a una Proposició no de Lleid d’Unidos Podemos que es debat aquest dimarts al Congrés i que, en paraules de Roca, “esperem que els grups hi donin suport i sigui aprobada perquè respon a una demanda de la societat i a un compromís del Govern de Mariano Rajoy”.

Jordi Roca ha explicat que “és una fita important perquè per primera vegada posem per escrit la voluntat d’acabar amb els peatges i a la província de Tarragona ens afecta de manera important amb l’AP-7”. El diputat popular ha assenyalat que “a mida que finalitzin les concessions, serà el moment de decidir la manera d’explotar aquestes infraestructures de la manera que millor convingui a l’interès general”. Roca ha recordat que “a banda de l’AP-7, que bé coneixem a Tarragona, també s’inclouen l’AP-1, l’AP-2 i l’AP-4”.