.

.

TOTS 21

Imatge d'una de les estelades a Cambrils. Foto: Cedida

Imatge d’una de les estelades a Cambrils. Foto: Cedida

El cap de setmana passat es van col·locar en diferents punts de Cambrils una sèrie de banderes estelades en zones públiques i mobiliari urbà, fet que ha provocat la reacció del PP i del grup de Ciutadans al municipi.

El portaveu del PP, David Chatelain, ha exigit en una instància dirigida a Alcaldia, presentada aquest matí, “la immediata retirada de qualsevol exhibició de símbols partidistes i excloents que s’hagin col·locat en espais públics” amb referència expressa a les estelades. Segons Chatelain, “Cambrils és un municipi eminentment turístic i ens sembla un despropòsit que una sèrie de banderes que no representen legalment a la totalitat dels habitants del municipi donin la benvinguda a les persones que ens visiten”. “Des del Grup Municipal del PP esperem una acció immediata per part d’Alcaldia en compliment de la normativa vigent”, ha assenyalat el portaveu popular.

Per la seva banda, el portaveu de Ciutadans, Imanol Rico, també s’ha pronunciat dient que “és lamentable que uns pocs usin els recursos i espais públics per als seus propis interessos. Clarament la imatge de Cambrils està sent manipulada ja que les estelades no ens representen a tots els cambrilencs”, ha denunciat. Rico alerta que “la retirada de les banderes suposa un cost extra per a les arques municipals” i demana que “el consistori actuï el més ràpid possible, doncs la no retirada pot interpretar-se com un clar posicionament polític del municipi.