TOTS 21

El PP es planteja anar a Fiscalia. Foto: Cedida

El responsable del Partit Popular en el municipi dels Pallaresos, Raúl Pérez, ha exigit «explicacions al director de la residència ‘Nostrallar’ per impedir l’entrada de la UME per a realitzar labors de neteja i desinfecció de les seves instal·lacions i evitar la propagació i major nombre de contagis del Covid-19″.

Per a Raúl Pérez, «tots els veïns del municipi i especialment els familiars dels residents de ‘Nostrallar’, així com dels treballadors i personal laboral, tenen dret a saber els motius pels quals s’està impedint la desinfecció de la residència per part de la Unitat Militar d’Emergències (UME) i perquè es renuncia a aquesta labor que està sent de gran suport en una altra mena d’equipaments».

Així mateix, el responsable Popular ha afegit que, «en funció de les explicacions, presentarem una denúncia en fiscalia per posar en risc la vida dels residents als quals, se suposa, atenen i cuiden». Per a Raúl Pérez, i en espera de rebre les explicacions, «si estem davant el comportament de ‘un presumpte irresponsable’ que anteposa els seus prejudicis a la vida de les persones, tindrà conseqüències penals. No ens quedarem de braços plegats si el sectarisme obstaculitza la labor de la UME quan són els servidors públics més preparats, qualificats i amb més experiència per a poder dur a terme aquestes funcions».

En aquest sentit el responsable del PP als Pallaresos ha volgut destacar la magnífica labor que l’UME està realitzant i l’eficàcia que han demostrat en la desinfecció de les residències geriàtriques i ha insistit que «cal demanar l’ajuda de la UME per a fer aquest treball. No permetrem que es jugui amb les vides de les persones», ha conclòs.