.

Façana de l'Ajuntament de Vila-seca

El Partit Popular de Vila-seca ha demanat a l’equip de govern que pengi la bandera d’Espanya al balcó de la casa consistorial. Segons el portaveu del Grup Municipal del PP a Vila-seca, Jordi Camarasa, “entenem que una manera de  començar a ser un Ajuntament de tots els veïns i veïnes del municipi, seria penjar les tres banderes que ens representen al balcó de l’ajuntament: la de Vila-seca, la senyera i la d’Espanya”.

“En el ple municipal del passat 26 de setembre”, ha afegit Jordi Camarasa, “Josep Poblet va deixar, de facto, de ser l’alcalde de tots els veïns i veïnes per passar a ser el batlle dels qui creuen que Catalunya no és Espanya; dels qui pensen que els veïns de Vila-seca que se senten espanyols són estrangers a casa seva; dels qui afirmen que Espanya, i els espanyols, són “uns lladres”, perquè “ens roben””.

“Ara”, ha remarcat el polític popular vila-secà, “té una oportunitat única per rectificar. El 12 d’Octubre és la Festa Nacional, la Festa de tots, d’aquells que se senten representats per la bandera municipal, per la senyera i per la bandera espanyola. Penjant, aquest diumenge, les tres banderes a la façana del Consistori Josep Poblet li diria al nostre municipi que, encara que hagi participat en nombroses activitats independentistes, vol continuar sent l’Alcalde de Vila-seca i no el Batlle dels independentistes”.