.

.

TOTS 21

La candidata del PP Maria Mercè Martorell, en imatge d'arxiu. Foto: Tots21

La candidata del PP Maria Mercè Martorell, en imatge d’arxiu. Foto: Tots21

En visita al Barri del Pilar, zona Ponent de Tarragona, l’alcaldable popular Maria Mercè Martorell ha explicat aquest dissabte les mesures “anti- ocupació” que proposa el PPC de Tarragona,

“Vam mostrar la nostra preocupació per l’ocupació d’immobles que està vivint tota la ciutat de Tarragona. Per aquest motiu actuarem amb fermesa, davant d’aquesta xacra social” diu Maria Mercè Martorell, alcaldable popular,

PPC de Tarragona sempre està a favor de la defensa de la propietat privada i critica “el favoritisme i ambigüitat jurídica impulsada pel govern socialista i els seus socis de govern central i autonòmic amb l’aprovació d’una Llei que afecta a Tarragona, sense excepcions“.

L’alcaldable popular ha exposat: “Crearem una oficina municipal antiokupació coordinada les 24h amb unitats de Guàrdia Urbana de proximitat, on s’oferiran serveis no sols d’assessorament jurídic, sinó també d’acompanyament i suport durant el procés”.

Martorell assegura que l’Ajuntament denunciarà per la via penal els delictes de violació de domicili i afegeix que “els veïns podran explicar i exposar amb detalls tot allò que afecti les seves comunitats de veïns a la Guàrdia Urbana, fomentant així la col·laboració veïnal” amb els cossos de seguretat locals.

PPC de Tarragona exposa que defensarà “una Tarragona lliure d’OKUPACIONS i treballarem per a això, sense demora des de l’àmbit local, autonòmic i nacional” defensa Martorell.