.

.

TOTS 21

D’esquerra a dreta, José Luis Martín, Mario García i Jordi Roca

Mario García, President Provincial de el Partit, acompanyat de José Luis Martín, vicesecretari d’Acció Política, i Jordi Roca, coordinador de l’Oficina
Parlamentària, han presentat a la seu provincial de el Partit Popular una campanya contra la pujada de la llum, mitjançant la qual pretenen donar a conèixer a la ciutadania de la província quines són les mesures i propostes de el Partit per reduir la factura de la llum.

García ha explicat que «en els propers dies instal·larem carpes itinerants a diferents municipis de la província per a donar a conèixer la nostra campanya entre tots els tarragonins. Cada dia que passa anem assolint màxims històrics en el rebut de la llum, la qual cosa afecta directament la butxaca de tots els nostres veïns, i aquest Govern, el que presumeix de ser el més social de la democràcia, no ha fet absolutament res per posar-li fre, perquè l’únic que li preocupa és el màrqueting i no el dia a dia dels tarragonins «.

«Aquesta campanya divulgativa, sota el lema » #SánchezApagaYVete «, planteja una reducció del 20% de el preu de la llum, reduint definitivament l’IVA, eliminant l’impost de generació i traient de la factura els costos no energètics, traspassant-los als pressupostos generals de l’Estat «, ha apuntat el dirigent provincial.

El populars han criticat amb duresa aquest increment en la factura de la llum, posant especial èmfasi en l’afectació que té tant sobre particulars com sobre el petit i mitjà empresari. «Les nostres famílies i els nostres petits i mitjans empresaris estan passant per una situació molt complexa, econòmicament parlant, com a conseqüència de la pandèmia que ens ha tocat viure, i és evidentente que l’escalada del preu de l’electricitat, de més d’un 200%, afecta de manera directa a les seves butxaques, i la passivitat d’aquest Govern no ajuda en absolut a que puguin superar aquesta situació», ha finalitzat García.