.

.

TOTS 21

 El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Tarragona anuncia "una rebaixa de l'IBI del 25% en els propers quatre anys, per deixar de ser la ciutat més cara d'Espanya"

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona anuncia “una rebaixa de l’IBI del 25% en els propers quatre anys, per deixar de ser la ciutat més cara d’Espanya”

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha anunciat aquest dilluns que “en el proper mandat transformarem Tarragona i ho farem rebaixant impostos, abaixant un 25% l’IBI en els propers quatre anys, per deixar de ser la ciutat espanyola amb l’IBI més alt”.

El cap de llista del PP ha assegurat que “aquesta és una proposta realista, hem fet els estudis pertinents i la rebaixa de l’IBI és factible“. José Luis Martín ha explicat que “una menor pressió fiscal també suposarà un impuls per a la nostra economia, ja que els tarragonins disposaran de més diners a la seva butxaca”.

A banda de la rebaixa de l’IBI, el Partit Popular aposta per mantenir, entre altres accions, els ajuts al pagament d’aquest impost, el pagament fraccionat de tributs i les bonificacions per a famílies nombroses, que poden arribar a un màxim del 90%.

El candidat popular ha assegurat que hi ha ciutats com Almeria, Madrid o Santander que situen el seu IBI molt a prop del tipus mínim, mentre que a Tarragona el tenim molt a prop del tipus máxim”. José Luis Martín ha finalitzat recordant que “a diferència d’altres partits, nosaltres som els únics que proposem abaixar impostos”.