.

.

TOTS 21

"Ens presentem a aquestes eleccions per ser protagonistes del canvi" afirma García

“Ens presentem a aquestes eleccions per ser protagonistes del canvi” afirma García

L’alcaldable pel PP de Salou, Mario García, ha presentat la seva candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig a l’Espigó del Moll, al costat del monument al pescador. Segons García, “hem volgut escollir aquest monument emblemàtic per que representa valors com l’esforç, el sacrifici i el treball. Va ser construït un any després que el TS dictés la sentència que ens reconeixia administrativament com a municipi, i això es va aconseguir gràcies a la feina de molts salouencs. Aquest és l’esperit que volem transmetre, amb la candidatura que presento: un equip humà, treballador, preparat i il·lusionat que només té un interès, treballar per millorar Salou “.

El president del PP de Salou, Mario García, encapçala per tercera ocasió la candidatura del seu partit a l’alcaldia de Salou. Advocat, de 45 anys, que en el mandat electoral del 2011 va ser primer tinent d’alcalde i regidor de serveis interns, contractació i patrimoni. També ha estat conseller comarcal del Tarragonès del 2011 al 2013 i del 2015 al 2017.

El segueix l’empresari, Marc Alarcón, de 46 anys, que en el mandat electoral del 2011 va ser regidor de seguretat ciutadana, protecció civil i mobilitat. Actualment és portaveu del grup comarcal del PP al Consell Comarcal del Tarragonès. En tercera posició hi ha la Laura Martínez, jove de 28 anys, llicenciada en geografia.

El quart lloc de la candidatura l’ocupa Mª Jesús Fernández Gómez, de 45 anys tècnica superior en delineació, mentre que la cinquena posició és per a Almudena Valverde, de 32 anys, diplomada en turisme per la URV.

García a volgut remarcar que lidera “un equip de gent formada i preparada per treballar pel nostre municipi. Integrem en la nostra candidatura gent representativa de tots els sectors del municipi: gent jove, jubilats, empresaris, professionals, autònoms, etc … En definitiva, una candidatura coneixedora dels problemes que actualment té Salou en els seus diferents àmbits ”

“Estem convençuts que Salou necessita un canvi en la forma de fer les coses, i el PP es presenta per ser decisiu i protagonista del mateix.” Ha afegit García.

El candidat popular ha revelat que “el programa electoral del PP no neix de cap fórmula màgica, ja que estic convençut que la gran recepta en la gestió municipal no pot ser vendre fum, i per aquest motiu la nota predominant és el realisme. Els veïns ens reclamen que els nostres carrers estiguin més nets i cuidats, més seguretat, millors serveis, menor càrrega impositiva i tenir un projecte de ciutat per a Salou “. Ha finalitzat García.