.

.

TOTS 21

Mario García, portaveu del Grup Municipal del PP

El PP de Salou ha denunciat que els pressupostos de la Generalitat de Cataluya que es troben en fase d´aprovació no contemplen de manera expressa la inversió de l´arranjament del Barranc de Barenys.

Mario García, portaveu del Grup Municipal del PP ha explicat que “a l´annex d´inversions dels pressupostos només es fa referència a un projecte del nostre municipi, que és l´adequació de l´emissari submarí per el desguàs de les aigües residuals, però no es contempla el projecte del Barranc de Barenys“.

En aquest sentit García ha recordat que “el projecte en el qual es treballa és crear un únic canal d’endegament d’uns 30 metres d’amplada, que desguassarà les aigües pel carrer Barenys; i que el compromís existent és que la Generalitat finançarà el projecte amb una inversió de 14 milions d’euros, dels quals 4,5 seran destinats a pagar les expropiacions”.

Pel líder popular “aquest fet és molt preocupant, ja que no tenim cap garantia de que el Govern que estigui al capdavant de la Generalitat d´aquí uns mesos executarà el projecte”.

García afirma que “La Generalitat de Catalunya incompleix, una vegada més, els seus compromisos amb el municipi de Salou. El calendari previst era que el passat mes de setembre s´havia de fer el pagament de les expropiacions, continuant amb les tramitacions durant el 2019, per iniciar les obres a l´inici del 2020 posant punt i final a un dels problemes més importants que pateix el municipi, i a data d´avui encara estem a la fase inicial, i encara no s´han pagat les expropiacions.”

Finalment el portaveu Popular ha afegit que “és lamentable que el Govern municipal no hagi dit res al respecte i per això exigirem a la Generalitat que compleixi amb els compromisos adquirits, per acabar d´una vegada amb un mal endèmic que patim al nostre municipi. Cada vegada que plou, els veïns del Barri de la Salut creuen els dits perquè no es tornin a inundar les seves cases, el seus comerços i els seus locals.” Ha finalitzat García.