.

El regidor del PP Jordi Roca

El portaveu adjunt del Partit Popular de Tarragona a l’Ajuntament, Jordi Roca, ha assegurat que “Ballesteros va mentir quan va dir que tenia el finançament del Mercat Central garantir”, en relació a l’anunci fet avui al respecte per l’equip de govern del PSC de paralitzar les obres de l’interior del recinte.

Segons Roca, “no es podia aprovar la licitació sense tenir el reglament aprovat” i ha assegurat al respecte que “no tenim ganes d’acabar tots imputats per una irregularitat així”.

D’altra banda, CiU ha reaccionant afirmant que les obres del Mercat Central de Tarragona es paralitzen “gràcies a la pèssima gestió del l’equip Ballesteros i a la seva manca de capacitat de trobar consensos”.

Les últimes  declaracions de la regidora Floria “posen de manifest el tarannà xulesc i poc intel·ligent que l’equip de govern sempre ha evidenciat en aquest tema”.  Les obres del mercat estan paralitzades “perquè es deuen 3 milions d’euros a la constructora en concepte de certificacions d’obra, deute que augmentarà en pocs dies ja que  el proper 5 d’agost vencen 1,5 milions d’euros més pel mateix concepte”.

El deute final

“El deute final amb la constructora augmentarà doncs fins arribar als 4,5 MEUR”.  En el darrer informe d’obra del mes de maig, “és el propi director de les obres del mercat qui reconeix la situació al preguntar a la constructora,  per escrit, per la causa de la demora dels treballs. La constructora, també per escrit, respon que el ritme ha baixat ja que no poden pagar als seus treballadors si Espimsa no fa afronta el deute”, diu CiU.

“Aquesta és la raó de les presses dels darrers dies per treure a concurs públic la mitjana superfície de qualsevol manera, sense tenir els reglaments preparats, amb llacunes administratives. En definitiva sense haver fet la feina que pertoca”.