.

.

TOTS 21

Una imatge del creuer 'Wind Surf'

Una imatge del creuer ‘Wind Surf’

El creuer ‘Wind Surf’ de la companyia Windstar atracarà aquest diumenge 19 de juny a les 7h del matí a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant.

És la segona vegada que aquest creuer visita el Port de Tarragona en aquesta temporada, la primera va ser el passat 1 de maig, i ja és el setè creuer que visita el territori aquest 2016.

El ‘Wind Surf’ arribarà al Port de Tarragona procedent de Barcelona amb 310 passatgers a bord i salparà direcció Eivissa a les 17h del mateix diumenge.

La millor temporada de creuers Tarragona Cruise Port Costa Daurada està recollint els fruïts de l’estratègia iniciada
fa quatre anys i es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són de rebre 22 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de dissabte a les 00.01 hores i durant tot el diumenge, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.