.

Logotip de l'encontre de l'EPCA

En el marc de la 48ena edició anual de l’EPCA (European Petrochemical Association), el Port de Tarragona ha donat a conèixer els serveis logístics, infraestructures especialitzades i noves inversions en les més de 50 reunions establertes amb els principals agents del sector químic a nivell internacional i empreses de l’àmbit logístic. Tot amb l’objectiu d’afavorir els contactes amb les indústries químiques i amb les empreses pel transport de contenidors.

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu; el director general, Francesc Sánchez; i el director de Gestió de Clients i Desenvolupament de Negoci, Jordi Armengol, lideren la representació del Port de Tarragona a Viena, en aquest esdeveniment de rellevància internacional què és el punt de trobada per excel·lència del sector químic a Europa, i on el Port de Tarragona ha presentat l’estratègia de convertir-se en un important ‘hub’ (nus logístic) euromediterrani per al transport de mercaderies intercontinentals.

En l’edició d’enguany, el Port de Tarragona ha comptat amb una ‘meeting room’ en la seu de l’Annnual Meeting de l’EPCA, i on s’han establert les desenes de reunions i s’han realitzat contactes generant noves relacions comercials amb usuaris potencials per a la infraestructura portuària tarragonina. Les reunions han estat enfocades a posar de relleu la projecció internacional del Port de Tarragona, presentar l’oferta de serveis i noves inversions en infraestructures estratègiques, donar a conèixer la nova infraestructura intermodal, així com les connexions i serveis que actualment ofereix el Port en la logística ferroviària amb el seu hinterland.

Les empreses químiques ubicades a les instal·lacions del Port de Tarragona també han estat presents en la trobada anual de l’EPCA, de la qual el Port n’és soci, participant en conferències i workshops.