.

.

TOTS 21

Representants del Port reben els orgabnitzadors

Representants del Port reben els orgabnitzadors

Un any més, el Port de Tarragona està present amb estand propi (D-450) al Saló Internacional de la Logística (SIL) amb l’objectiu de promocionar els seus serveis i infraestructures al servei del transport intermodal.

Avui a les 10h ha tingut lloc l’acte d’inauguració, que ha donat el tret de sortida a aquesta fira que finalitza aquest dijous 9 de juny. Quasi la meitat de les empreses participants en aquest saló són empreses internacionals.

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, acompanyat del director general, Ramón García, i la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent, ha rebut a les autoritats a l’estand del Port de Tarragona, on ha tingut l’oportunitat de donar a conèixer el Port de Tarragona, com a infraestructura clau en el sector de la logística al Mediterrani.

El president del SIL i el delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca, Joan Cornet; el president de l’ALACAT, Galo Molina; Yinnghao Song, president del Comitè de Yiwu; el tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull; i el
secretari d’Estat d’Infraestructures,Transports i Habitatge del ministeri de Foment,

En aquesta 18ena edició, la instal·lació portuària tarragonina presenta la seva estratègia intermodal com a element clau per a la seva projecció internacional. En el marc d’aquesta aposta decidida per la intermodalitat es potencia especialment l’ús del ferrocarril, vital per ampliar la seva zona d’influència cap al nord i centre d’Europa.

Infraestructures i serveis eficients

L’objectiu comercial se centra en promocionar la recent construïda terminal intermodal, així com potenciar el desenvolupament de la terminal de contenidors. Una altra infraestructura clau per al Port és la Zona d’Activitats Logístiques, que complementarà l’oferta de serveis intermodals i aportarà valor afegit al Port i al territori.

En el marc del SIL, el proper dijous a les 12.30 hores, el president del Port de Tarragona participarà a una taula rodona dintre de la jornada ‘Mega-Trucks  establishment in Europe. Fashion or need?’

El dijous 9 de juny a les 11 h es celebra el Dia de la Comunitat Portuària a l’estand del Port de Tarragona D-450 i on es convidarà als assistents al tradicional brunch.