.

Un moment de l’encontre que ha tancat la primera fase. Foto: Cedida

El CF Pobla de Mafumet ha finalitzat la primera fase d’aquesta temporada amb una victòria davant l’Igualada per 4 a 1. Tot i que la primera mitja hora de partit ha estat força igualada per ambdós equips, el CF Pobla de Mafumet ha pogut fer-se amb el control del joc ràpidament.

Jordi Avilés i Carlos Martínez han pogut generar alguna ocasió, però sense encert final. Per altra banda, al minut 34, una aturada de Cristian ha evitat el gol de l’Igualada.

Al minut 41, els homes de Dani Vidal s’avançaven en el marcador, amb un gol de Dani Argilaga de cap.
La segona meitat ha començat amb un clar domini dels pobletans, que només han necessitat quatre minuts per marcar el segon gol. Oribe amb un xut des de fora de l’àrea superava al porter de l’Igualada.

Tot i el domini pobletà, els visitants han aconseguit marcar un gol en el minut 52. Adrián Gimeno posava el 2 a 1 en el marcador.
Al minut 75, Marc Álvarez, que s’ha trobat sol davant del porter, ha pogut marcar el tercer gol local. I tan sols quatre minuts més tard, Gabri Cardozo, amb un xut des de fora l’àrea, aconseguia marcar el definitiu 4 a 1.

El CF Pobla de Mafumet acaba la primera fase de la competició en setena posició amb un total de 26 punts.