.

.

TOTS 21

Imatge de la presentació d’aquest matí. Foto: Ajuntament

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Natalia Sanz, i l’Associació Pleamar, a través del seu responsable, Nico Leo, han presentat aquest matí la programació del 6è Pleamar Vintage Market, que tindrà lloc els dies 3 i 4 d’abril al Parc de Voramar amb totes les mesures de seguretat i higiene garantides.

Precisament per això, un dels canvis que s’han introduït en aquesta edició és el nou emplaçament de la plaça Consolat de Mar com a escenari dels concerts amb l’objectiu de tenir “un major control sobre l’aforament”, segons ha apuntat Nico Leo, responsable de l’Associació Pleamar. Aquest escenari serà utilitzat pels concerts de ‘The Sick Boys’, ‘Brighton 64’ i ‘La iaia rockera’ amb l’espectacle infantil ‘The Beatles amb The BeatBoys’.

Una altra de les novetats d’aquest any respecte l’edició del 2019, ja que la de 2020 no va ser possible per l’esclat de la pandèmia, és la participació dels paradistes. El compliment de les mesures per la Covid-19 ha provocat reduir en un terç el número de participants que se situarà prop de la quarantena.

Tindrà lloc els dies 3 i 4 d’abril al Parc de Voramar amb la participació d’una quarantena de parades i els concerts de ‘The Sick Boys’, ‘Brighton 64’ i ‘La iaia rockera’ amb l’espectacle infantil ‘The Beatles amb The BeatBoys’

Per la seva banda, l’Ajuntament d’Altafulla ha doblat la seva aportació en la mostra amb una inversió de 12.000 €. La regidoria de Turisme, Natalia Sanz, ha destacat que “el Pleamar és una clara aposta de l’Ajuntament per la cultura, la promoció del municipi i pels efectes que té en la dinamització de la vila”.

En la mateixa línia s’hi ha referit el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, que  ha posat de manifest la voluntat activa del consistori en la cultura segura i en continuar potenciant la celebració d’esdeveniments com el Pleamar, que projecten la marca Altafulla arreu.

Per poder gaudir dels concerts, s’ha d’adquirir l’abonament a un preu de 10 € per a totes tres actuacions a través del portal web https://www.pleamarmarket.com/. 

Consulta la programació.

Redacció