.

.

TOTS 21

20160125_130616

El primer ple de l’any a l’Ajuntament de Tarragona no s’han produït sorpreses respecte a les votacions que s’esperaven i el consistori a més a més de mesures com l’aprovació de la pasarel·la nova per unir la ciutat amb el mar o tombar la negativa de l’escola de Boscos, també ha deixat altres detalls aprovats com per exemple la regulació de clubs cannàbics a la ciutat o el suport a les mobilitzacions i la negativa al Pla Hidrològic de l’Ebre. En els dos casos l’únic vot en contra ha estat del Partit Popular que ha mantingut lògicament la seva negativa.
El suport per aconseguir fer enrere el PHE ha portat als consellers d’ERC i la CUP ha demanat la mobilització el pròxim dia 7 a la manifestació que ha convocat la PDE a Amposta.
El ple ha tombat les propostes de fer un pas soterrat a la plaça dels carros per cotxes, mostrar la seva queixa per la negativa de Felip VI de rebre a la presidenta del Parlament o fer el museu del Nàstic a l’edifici del Banc d’Espanya.
Si que s’ha aprovat una moció del PSC per a convertir a l’hospital Joan XXIII en referència de la sanitat no només a Tarragona sinó a tota la demarcació. Ho ha fet amb el vot contrari de la CUP.
Els cupaires i membres del Grup de Treball en defensa de la Sanitat pública han demanat un ple monogràfic a l’Ajuntament de Tarragona per parlar de la sanitat pública a la ciutat.
El plenari ha aprovat també dues declaracions institucionals; la primera pel reconeixament i ajuts als celiacs de Tarragona i la segona per la creació d’un protocol per radicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.