.

.

TOTS 21

El propi perruquer i alhora propietari del local aprofitava el seu establiment per a la venda de substàncies estupefaents. Foto: revista THC

Agents dels Mossos d’Esquadra conjuntament amb agents de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant van detenir el passat 27 de maig un home de 25 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Els cossos policials van tenir coneixement que en una perruqueria de la localitat de l’Hospitalet de l’Infant s’estava traficant amb droga al detall i que hi havia molta afluència de compradors.

Així mateix, totes les informacions feien sospitar que el propi perruquer i alhora propietari del local aprofitava el seu establiment per a la venda de substàncies estupefaents.

Arran d’aquests fets, els agents van inspeccionar el local investigat i van comissar-li tres embolcalls de cocaïna i marihuana i més de 700 euros en metàl·lic fraccionats. Per tot això van detenir-lo per un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Durant el transcurs de la inspecció es van identificar 10 persones, es van complimentar tres citacions judicials i es van aixecar dues actes per tinença de drogues tòxiques, estupefaents i psicotròpiques. També es va denunciar administrativament el detingut per diverses irregularitats que presentava el local.

L’arrestat va declarar en dependències policials el mateix 27 de maig amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.