.

Els fanals d’aquesta via fa vuit anys que no funcionen.

Contenidors soterrats ubicats davant del centre escolar de La Floresta.

El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) ha registrat una sol·licitud al Ministeri de Foment perquè s’il·lumini el carrer d’accés al barri de La Floresta on fa vuit anys que els fanals no funcionen. El carrer, ubicat entre la carretera T-11 i el camp de futbol, és propietat de l’Estat espanyol. “Es tracta d’una zona de pas molt freqüentada, tant per infants i joves com per adults i gent d’edat avançada, que cada nit es troba totalment a fosques”, ha manifestat el portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal.

“És lamentable i incomprensible que en vuit anys el govern municipal i Foment hagin estat incapaços de solucionar la situació”, ha assenyalat Nadal, que ha apuntat que la manca d’il·luminació “provoca inseguretat a l’entrada del barri de La Floresta”.

Eliminació dels contenidors soterrats de davant del centre escolar

D’altra banda, el Grup Municipal del PDeCAT també ha registrat una sol·licitud a l’àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona per demanar que l’eliminació dels contenidors soterrats ubicats davant del centre escolar de La Floresta sigui la màxima prioritat en el marc del projecte de substitució d’aquesta tipologia de contenidors que s’està duent a terme.

“Aquesta illa de contenidors soterrats s’ubica just davant de l’escola, resta en molt mal estat i bruta des de fa molts anys, les plaques de metall estan aixecades i nombrosos veïns i veïns ja han patit caigudes”, ha manifestat Nadal, que ha apuntat que l’illa es troba en un lloc de pas “on pares, mares, avis i àvies passen diàriament per portar o recollir els nens i nenes de l’escola”. “Cal eliminar-la i adequar l’espai per fer-lo apte, segur i net”, ha conclòs.