.

.

TOTS 21

Abelló recorda que Sant Salvador no disposa de cap parc per a joves, fet que provoca que els infants i adolescents juguin a pilota o patinin als carrers i places del barri.

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT), Albert Abelló, ha tornat a reclamat aquest dijous a l’equip de govern (PSC-PP) convertir el descampat ubicat al costat de l’Institut Pont del Diable del barri de Sant Salvador en un aparcament i un parc per a joves. “Fa més de cinc anys que l’equip de govern es va comprometre a fer realitat aquesta demanda veïnal”, ha recordat Abelló.

El portaveu del PDeCAT ha assenyalat que Sant Salvador no disposa de cap parc per a joves, fet que provoca que els infants i adolescents juguin a pilota o patinin als carrers i places del barri. “De fet, alguns adolescents han estat alertats diverses vegades pels agents de la Guàrdia Urbana quan jugaven a pilota al carrer”, ha manifestat Abelló.

“Amb aquesta actuació es posaria fi a la degradació del descampat que fa anys que resta abandonat i, al mateix temps, es dotaria al barri d’un equipament que fa anys que veïns i veïnes reclamen”, ha destacat el portaveu del PDeCAT, que ha explicat que el seu Grup Municipal sol·licitarà una partida als pressupostos del 2018 per tal d’executar el projecte.