.

.

TOTS 21

El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) preguntarà al plenari d’aquest divendres 17 de novembre el perquè del retard en l’elaboració del mapa acústic de la ciutat.

“Tarragona continua sent l’única capital que no disposa de mapa acústic”, ha lamentat el portaveu del PDeCAT, Albert Abelló, que ha recordat que l’equip de govern va assegurar tenir-lo enllestit aquest passat setembre. “No en sabem res”, ha assegurat Abelló, que ha assenyalat que fa gairebé un any que el síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, reclama el mapa acústic a l’Ajuntament de Tarragona.

“Tarragona necessita aquesta eina per tal d’avaluar la situació acústica ambiental existent a la ciutat i, d’aquesta manera, evitar, prevenir o reduir els efectes nocius i les possibles molèsties de l’exposició al soroll ambiental”, ha manifestat Abelló. El portaveu del PDeCAT ha recordat que són moltes les zones de la ciutat on els veïns i veïnes fa anys que pateixen molèsties per soroll, com és el cas, per exemple, dels espais pròxims a l’autovia A-7 o a l’autopista AP-7 o carrers i places del mateix centre o de la Part Alta de la ciutat.