.

.

TOTS 21

Per participar en aquesta jornada festiva i reivindicativa per la salut menta és necessari fer una inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat. Foto: Cedida

Aquest diumenge, a partir de les 11 hores, l’Hospital Universitari Institut Pere Mata celebra un acte obert a tothom amb el lema ‘Treus una lletra i tot canvia: estigma o estima’, per donar suport a la Marató de TV3, que aquest any se centra en la salut mental.

L’acte serà fonamentalment festiu, i durant tot el matí hi haurà les actuacions de la  Colla Gegantera de l’Institut Pere Mata, de la Colla Gegantera i les Mulasses de Reus (la gran i la petita), de la Colla Castellera Xiquets de Reus i del grup de gòspel Sintònics.

També hi haurà parades on es vendran elements decoratius elaborats per persones usuàries dels recursos de salut mental del centre, amb l’objectiu de recaptar fons per la Marató, així com unes butlletes per participar en sorteig per una visita gratuïta al Pavelló dels Distingits.

Per participar en aquesta jornada festiva i reivindicativa per la salut menta és necessari fer una inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat. Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a comunicacio@peremata.com, indicant el nom i cognom de totes les persones assistents.

Redacció