.

Imatge de la Fase 1 de le sobres. La Fase 2 tallarà des de l’aparcament Torroja al carrer J.S.Bach. Foto: Cedida

Dimarts 25 de juny comencen les obres de renovació i nou traçat de les canonades principals d’abastament de l’entorn de la Part Alta de Tarragona. Els treballs es duran a terme al passeig Torroja, en un tram de l’avinguda Catalunya i tres punts de la Part Alta.

La primera actuació s’iniciarà al passeig Torroja i comportarà el tall total de circulació des del 25 de juny fins a finals d’estiu. Per tal de facilitar l’accés a l’aparcament municipal Torroja, l’actuació es realitzarà en dues fases. La resta d’actuacions, a la Part Alta i a l’avinguda Catalunya, s’executaran un cop finalitzada la intervenció al passeig Torroja i tindran afectacions puntuals en la mobilitat de vehicles i vianants.

D’altra banda, des de l’EMT informen que les obres afectaran dues parades del recorregut habitual de la L-21: Pg. Torroja 52 i Pg. Torroja 1. D’aquesta manera, des del 25 de juny i fins al 8 de setembre l’EMT ha previst un recorregut alternatiu de la L-21 amb dues parades alternatives: Sant Antoni i CAP Muralles.

L’adequació d’Ematsa facilitarà la interconnexió de les xarxes de subministrament de la ciutat i aportarà una major resiliència al sistema per garantir el servei essencial d’aigua. Durant les obres es produiran talls puntuals de subministrament per dur a terme les connexions de les canonades. La data prevista de finalització de totes les actuacions és a finals del mes de desembre.