.

.

TOTS 21

Dom Octavi Vilà Mayo, abat de Santa Maria de Poblet.

Demà dimarts Vila-seca enceta la seva Festa Major d’Hivern amb el pregó de Dom Octavi Vilà Mayo, abat de Santa Maria de Poblet. Vilà, llicenciat en Geografia i Història, diplomat en Biblioteconomia i Documentació, batxiller en Filosofia i Teologia i màster en Teologia Sistemàtica, serà el protagonista de l’acte que començarà a les 9 del vespre a l’Auditori Josep Carreras i clourà amb el concert de l’Orquestra Händel del Conservatori.

Els més joves podran gaudir de la Festa Universitària Musicland, que comptarà amb Miss Nina i Dj 2D2. La festa començarà a les 23.30 h al Circ dels Somnis, una nova carpa instal·lada al Parc de la Riera, i les entrades es podran comprar per 5 euros al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca i a taquilla, mitja hora abans del seu inici.

Dimecres 17 de gener: els Tres Tombs i la inauguració del Pavelló d’Esports

Dimecres 17 de gener, dia de Sant Antoni Abat, tindrà lloc una nova edició dels Tres Tombs. Abans però, a les 5.30 h començarà la Cercavila cap a la Canonada Matinera amb la Xaranga Los Mataos de Burriana, que tindrà lloc a la plaça de l’Església a partir de les 6 de la matinada.

A les 11.30 h a l’avinguda de la Generalitat es concentraran els Tres Tombs i a les 12.15 h començarà la cercavila, acompanyats per la Bandarra Street Orkestra, pel carrer de la Riera, l’avinguda de Ramon d’Olzina, l’avinguda de Francesc Macià i el carrer de la Font.

Des de les 12.45 fins a les 13.00 h, les mascotes i altres animals domèstics que es vulguin beneir, es podran concentrar al carrer de Sant Antoni, cantonada amb el carrer de la Font, per tal de passar durant la tornada per davant de la comitiva dels Tres Tombs i així accedir a la plaça de l’Església, on es realitzarà la benedicció dels animals. La comitiva continuarà la tornada pels carrers Major i del Comte de Sicart fins arribar al carrer del Castell, punt final de l’acte.

Cal recordar que a les 12 del migdia s’haurà celebrat la Missa Major, amb la col·laboració de la Coral Nova Unió. Ja a la tarda, a les 6, s’inauguraran les noves instal•lacions del Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca, amb la participació del Club Hoquei, el Patí Club, el Club Handbol i el Club Futbol Sala Vila-seca. A la mateixa hora, els més petits podran assistir a l’espectacle musical i familiar Heavy per Xics, a l’espai del Circ dels Somnis. Per tal de poder-hi assistir, cada adult acompanyant haurà de portar un quilo de llegums, cereals o pasta, que es recolliran en benefici del Banc d’Aliments de Vila-seca.