TOTS 21

Ua imatge del parc verd del CAP. Foto: Cedida

Aquestes últimes setmanes s’ha pogut veure una remodelació en el parc del CAP del Morell. Una actuació que té el seu origen en el procés de pressupostos participatius del 2020, en què la proposta guanyadora, per 221 vots, va ser l’arranjament d’aquest espai. Un projecte pressupostat en 50.000 euros i tenia com a objectius la instal·lació de més il·luminació, gespa i arbrat, per tal de disposar d’un entorn més segur i agradable a qualsevol hora del dia.

Segons detalla el regidor de Parcs i Jardins de l’Ajuntament del Morell, Pere Domingo, “hem perimetrat l’espai i hem creat un camí que va des del mig del parc fins a l’espai per a mascotes, a més d’arranjar les escales d’accés”, entre altres. Pel que fa a la jardineria, “s’han podat els arbres, se n’han retirat de morts i se n’han plantat de nous”, exposa, “s’ha instal·lat un nou reg i s’han posat també flors en diferents punts de l’espai”.

Així mateix, s’han canviat els focus existents i s’han instal·lat set noves torres de llum, a més de nous senyals i mobiliari urbà, com bancs i papereres.
Val a dir que l’arribada de la pandèmia, tot just fa un any, va retardar els tràmits per poder executar aquesta actuació dins del termini previst, i s’ha dut a terme tan aviat com ha estat possible.