.

Els panelistes han gaudit de les activitats de l’Aula de Química. Foto: Cedida

El Panel Públic Assessor (PPA) de Dow ha dedicat la segona sessió del 2024 a descobrir l’Aula de la Química del Camp d’Aprenentatge, espai ubicat al Campus Educatiu de Tarragona (l’antiga Laboral).

Marta Penedès, directora del Camp d’Aprenentage, ha fet d’amfitriona dels panelistes de Dow. Els assistents han passat una bona estona amb el Quimiescape, un joc de proves basat en continguts relacionats amb el sector químic de Tarragona. Els panelistes han pogut desafiar el seu coneixement amb temàtiques tant diverses com el funcionament dels polígons químics industrials, els productes que es fabriquen a les empreses químiques de la demarcació o la tecnologia aplicada als equips de seguretat.

Durant la visita, Ignasi Cañagueral, director del complex industrial de Dow Tarragona i del hub d’operacions del sud d’Europa, i Lara Santos, directora de Salut, Seguretat i Medi Ambient de Dow a Tarragona, han coincidit a remarcar la importància de l’Aula de la Química, espai divulgatiu i per on des de la seva posada en marxa, l’any 2007, hi han passat més de 30.000 persones.