.

.

TOTS 21

expobofarull1

El Palau Bofarull de la Diputació, a Reus, acull l’exposició fotogràfica ‘Ànima’ d’Albert Nel·lo. Fins el 28 d’abril es pot visitar un treball molt personal que ha capturat instants únics d’artistes de teatre gestual.

L’autor, Albert Nel·lo, ofereix un viatge a través de l’emoció que porta a moments irrepetibles, amb protagonistes que aconsegueixen transcendir el gest i la imatge per a mostrar l’ànima. L’acte inaugural d’aquesta mostra fotogràfica va tenir lloc ahir dijous al vespre amb la participació del propi artista, presentat per l’exvicepresident de la Diputació de Tarragona, Albert Vallvé, i la regidora Cultura i Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles.

L’exposició està formada per 25 fotografies en blanc i negre, en format de retrat, d’artistes del teatre gestual, preses en diferents anys als festivals Cos i Trapezi de Reus i a la fira de Teatre de Tàrrega. L’exposició es podrà visitar fins el dia 28 d’abril, de dimarts a dissabte, al Palau Bofarull de la Diputació (Carrer Llovera 15, Reus) en horari de matí i tarda: d’11h a 13h i de 17h a 20h

L’autor

Albert Nel·lo Frutos (Tarragona, 1955) és un fotògraf autodidacte, en els seus inicis, als quans van seguir anys de formació amb cursos especialitzats a diferents centres de Valls, Tarragona i Barcelona. Premiat en diversos certàmens de tot Catalunya, ha captat instantànies d’actes relacionats amb esdeveniments, tradicions i manifestacions populars.