.

.

TOTS 21

Foto-aerea-del-campo-del-Nasti_54230544534_53389389549_600_396

El camp del Nàstic serà la seu finalment de la cerimònia d’inauguració i clausura dels Jocs del 2017. Finalment el comitè organitzador dels Jocs ha decidit que el camp del conjunt grana doni el tret de sortida i acabi els Jocs.
El motiu segons ha explicat Javier Vilamayor ha estat sobretot pensant en el llegat dels Jocs. Així s’ha decidit que el camp d’atletisme de Camp Clar on s’havien de fer les cerimònies sigui més reduït i només es facin reformes a l’estadi d’atletisme.

L’estadi de Camp Clar partirà una remodelació important i quedarà com a construcció definitiva però l’aforament definitiu serà només de 2.000 persones i per la competició s’ampliarà amb grades supletòries amb 6.000 espectadors.
La pista serà reformada sencera i a més a més es construiran zones d’escalfament als vestidors i s’adequarà amb un pressupost de 3 milions d’euros.

El Camp del Nàstic per la seva banda patirà una reforma que costarà 2,5M d’euros i que ha de servir perquè la instal·lació que es va construir l’any 1972 tingui un bon aspecte de cara als Jocs.

Javier Vilamayor ha reconegut que encara no tenen definit quin serà l’estalvi econòmic que provocarà aquest canvi i el que si que ha dit és que s’intentarà que les aportacions que de moment estan pressupostades siguin més àmplies ja que els dos espais han de ser definitius.