.

.

TOTS 21

Les llevaneus de la Diputació de Tarragona segueixen llençant sal a les carreteres glaçades Foto:Quim P. Casadesús

Les llevaneus de la Diputació de Tarragona segueixen llençant sal a les carreteres glaçades Foto:Quim P. Casadesús

Les temperatures han baixat de forma notable i a la majoria de pobles i ciutat de Tarragona no s’han superat els 8 graus com a temperatura màxima.

Aquest divendres s’han vist mínimes de 10 i 11 graus sota zero als punts més elevats del Camp de Tarragona com Prades o Santa Coloma de Queralt i també temperatures negatives arran de costa.

Aquesta matinada els termòmetres tornaran a quedar-se la gran majoria amb valors negatius i les glaçades negres a causa de la poca humitat de l’ambient guanyaran terrenys per tot el territori.

L’entrada d’humitat a la costa pot deixar alguna enfarinada al litoral i prelitoral de les comarques més al nord de Tarragona que podrien veure algun floc de neu. En principi la precipitació no ha d’entrar a l’interior on es mantenen els gruixos de neu acumulada i on el glaç està provocant diferents incidències a les vies públiques i carreteres.

Les llevaneus de la Diputació de Tarragona segueixen amb la seva tasca de llençar sal a la calçada per desfer el glaç i retirant neu d’algunes carreteres particulars de masies que seguien encara tallades.

El fred seguirà molt intens tot el cap de setmana i dilluns les temperatures es començaran a recuperar per valors més habituals per aquestes dates.

Quim P. Casadesús