.

Les tarragonines porten dues victòries i dues derrotes

El Nemser TGN Bàsquet ha aconseguit igualar el balanç de victòries i derrotes (2 i 2) després de vèncer el Secà (58-35) en un partit dominat de principi a final pel conjunt lila.

Les visitants, que només disposaven de 7 jugadores, han estat víctimes de la bona pressió defensiva a tota la pista de les locals i de l’alt ritme de joc imposat per l’equip de Jordi Hernández.

Aquest, conscient de la manca d’efectius del seu rival, ha decidit jugar amb molta intensitat, per tal de desgastar l’oponent. I ha funcionat. El Nemser TGN Bàsquet ha recuperat infinitat de pilotes en l’inici de l’atac rival, fins i tot en camp contrari, i això li ha permès gaudir de les primeres diferències a favor (15-6 al primer quart i 30-13 al descans).

Amb tot, el Secà, amb molts problemes per construir el seu joc ofensiu, no ha abaixat els braços i ha semblat que plantava cara en la sortida del tercer quart (32-19 al minut 25). L’equip lleidatà ja havia posat en pista una defensa 2-3 que ha alternat amb individual, però no ha estat del tot efectiva gràcies a la bona circulació de pilota del Nemser TGN Bàsquet.

En l’últim període tot estava dat i beneït. Les diferències han superat els 20 punts i les locals, més fortes físicament -més rotacions- no han tingut problemes per derrotar un conjunt que ha encaixat la quarta derrota en quatre partits.