.

.

TOTS 21

El guanyador, amb l’extens grup de voluntaris

El ja famós nebot del príncep de Mònaco, Lucas Catarina, teòricament un dels grans favorits del quadre masculí, ha perdut la final de tennis dels Jocs Mediterranis per dos sets a zero. Un ambient de primera ha acompanyat el Club Tennis Tarragona per viure en directe les finals individuals de les categories masculines i femenines. Els socis i aficionats han omplert les grades per veure els darrers partits de la competició.

Primer s’ha disputat la categoria femenina, on la jugadora d’Eslovènia Veronika Erjavec finalment ha guanyat la medalla de bronze davant de la italiana Bronzetti per 2-6 6-4 6-3.

Uns minuts més tard a la pista central saltaven a la pista les protagonistes de la jornada. La francesa Fiona Ferro ha començat guanyant el primer set per 7-6, però la de Turquia que ja havia demostrat el seu potencial en els partits previs, no ha llençat la tovallola en cap moment i finalment s’ha endut els dos sets posteriors amb un resultat final de 7-6 3-6 3-6. D’aquesta forma Eraydin guanya l’or dels jocs mediterranis Tarragona 2018.

Per la banda masculina Jacopo Berretini suma el bronze per Itàlia, en un partit que no ha pogut finalitzar a causa d’una lesió del seu rival Ahouda. Mentre que a la final masculina el marroquí Lamine Ouahab ha estat el dominador total del partit. El de Mònaco ha anat deixant anar cops de talent, però la veterania i seguretat de Ouahab han estat superiors i s’ha endut el partit i el campionat per 6-2 6-3.

El Club Tennis Tarragona tanca una prova especial, amb un bon nivell tenístic i on la instal·lació de Cala Romana ha estat plena de color en tot momento. Especialment del blau dels aplegapilotes i voluntaris que han fet una tasca espectacular durant tots els dies de competició, així com del personal del club.

David Valeriano, director d’instal·lació i Antonio Poveda, director de competició, destaquen el missatge positiu que han rebut de tothom respecte a la feina del club i l’excel·lent desenvolupament de la competició esportiva.