.

.

TOTS 21

derbi14

Imatge de l’afició grana al Nou Estadi. Foto:Tarragona21

 

El Nàstic ha anunciat que disposa de 305 entrades pel primer partit de la promoció d’ascens a segona A.

El club grana ja ha comunicat també que la distribució serà la següent: 50 compromisos del club, 55 per les penyes i 200 de venda als socis al preu de 23 euros.

La gestió d’aquestes 200 entrades es farà mitjançant la Federació de Penyes que anirà apuntant a tots els socis que vulguin retirar la seva localitat. Cada soci podrà demanar un màxim de dues entrades i haurà de presentar el seu carnet per identificar-se al local de la Federació de Penyes.

Tots aquells que sol·licitin una entrada tindran un número i si el pròxim dijous a les 20h se superen les 200 peticions, es farà un sorteig davant de notari dijous a un quart de nou del vespre per decidir quins socis han estat els afortunats que podran acompanyar a l’equip a Osca.

L’horari de la Federació serà de 10 a 13 h i de 18h 20h aquest dimecres i aquest dijous.

Pel que fa al partit de tornada el club ja ha anunciat també que tots els socis del Nàstic tindran entrada gratuïta per aquest partit però que hauran de recollir la seva localitat a les oficines del club presentant també el carnet d’abonat.

Si abans del dimecres 27 el soci no ha retirat la seva localitat, aquesta quedarà alliberada amb la intenció que l’estadi estigui ple pel partit decisiu de la temporada.

El president, Josep Maria Andreu, ha avisat que el Nàstic és l’únic club que juga la fase d’ascens que no farà pagar als seus socis.

Pel que fa a l’afició visitant el Nàstic donarà 395 entrades a la SD Huesca de la zona situada entre preferent i el gol de mar.