.

Campanya de captació de socis del Nàstic

Campanya de captació de socis del Nàstic

El Nàstic vol arribar als 6.000 socis i per aconseguir-ho sortirà al carrer. La campanya ‘El Nàstic et ve a buscar’ s’inicia amb la intenció de captar nous socis, ja siguin individuals o d’empresa, per tal que l’entitat grana incrementi el nombre d’abonats a Tarragona i al territori. ‘Un club, un territori’, aquestes són les premisses bàsiques que s’ha marcat el Nàstic per a ser un dels clubs amb major nombre de socis de la categoria. El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, ha manifestat que ‘l’objectiu és doblar el nombre de socis de l’inici de la campanya anterior, arribant als 6.000 per aquesta temporada’.

Els responsables del Nàstic estan convençuts que a la propera temporada l’afició serà un factor clau per aconseguir grans èxits conjuntament.

El pack d’empreses per aquesta nova temporada ofereix grans possibilitats als comerços de la ciutat de Tarragona i d’altres indrets del territori. La promoció ofereix dos abonaments a la zona de Tribuna per 500€, a Preferent 380€ i a Gol per tan sols 280€ (IVA no inclòs).

Les empreses adherides a la campanya es beneficiaran de diferents avantatges com la presència a l’apartat ‘Club Empresa’ de la pàgina web oficial del club i al faldó de la sala de premsa de l’estadi, mostrar un adhesiu en el respectiu establiment amb el nom de ‘Establiment Col·laborador 2014-15’ i rebre una bufanda oficial del Nàstic, ha dit Fàbregas.

Sis comercials

D’altra banda, un equip de comercials formats per sis persones sortiran al carrer per tal de fer nous socis. Cal dir que durant la campanya de captació feta amb motiu del play-off es van aconseguir més de 700 noves altes i un número similar de renovacions.

El club encoratja als aficionats del Nàstic a que s’animin a formalitzar el seu carnet de soci per a la propera temporada, i així poder escollir la localitat més adequada a les seves comoditats.

Pel que fa als abonaments individuals, el club recorda que el preu de la quota de soci ha estat reduït considerablement per aquest proper curs 2014/15. En aquest moment, la zona de Tribuna del Nou Estadi té 820 places lliures, la Preferent 2.200 i a Gol hi ha 2.300 seients disponibles, i els preus dels abonaments de 200, 140 i 90 euros, respectivament.