.

El Nàstic, que ha aconseguit passar gràcies a un gol de Pabrlo Fernández, ha acabat el partit amb deu jugadors per expulsió de Bonilla. Foto: Nàstic

El Nàstic s’ha classificat aquest dissabte per a la tercera ronda de la Copa Catalunya després de guanyar per 0-1 al camp de la UE Castelldefels. El resultat definitiu s’ha establert al minut 16 després que una centrada de Pochettino fos rematada per Pablo Fernández. Aquesta és la seva segona diana en competició oficial aquesta temporada. En la primera eliminatòria ja va anotar el 0-1 contra el Vilafranca, en un partit que va acabar amb victòria grana per 0-2.

Al minut 29 l’àrbitre ha anul·lat un gol a Quintanilla per fora de joc, i al 52′ Robert Simón enviava una pilota al pal. El Nàstic ha acabat amb 10 jugadors després de l’expulsió de Bonilla per doble groga al minut 78. Dani Parra ha evitat l’empat en una bona intervenció durant el darrer tram de l’encontre.

L’onze inicial dels tarragonins ha estat format per Dani Parra; Bonilla; Pedro; Andy; Quintanilla; Pochettino; Tirlea; Montalvo; Pablo Fernández; M. Álvarez i De la Peña.

Horaris confirmats per als dos primers partits de lliga

D’altra banda, els homes de Raül Agné ja coneixen els horaris de les dues primeres jornades de lliga. El debut a Primera Federació serà diumenge 28 d’agost a les 19:30 hores contra la UE Logroñés. La segona cita, al camp del CF La Nucía, es jugarà dissabte 3 de setembre també a les 19:30 hores.