.

Edgar, al moment de fer l’empat. Foto: Nàstic

El Nàstic s’ha endut un punt de Castalia gràcies a un gol d’Edgar Hernández, que igualava l’1-0 fet per César Díaz. No hi ha hagut victòria, però sí unes taules en un camp tradicionalment complicat.

El Gimnàstic repetia enfrontament lluny del Nou Estadi amb l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada a domicili. El Municipal de Castalia amb el 100% d’aforament i el CD Castellón, equip que la temporada passada disputava LaLiga SmartBank, ho posaven complicat per als grana, que han estat acompanyats per un centenar d’aficionats.

Els locals han entrat millor al partit. Amb una intensitat superior i amb una pressió asfixiant no facilitaven el joc associatiu pels grana. Aquesta marxa més dels castellonencs també ha servit per inaugurar el marcador en el minut tres en una jugada d’estratègia que ha rematat César Díaz. Amb el resultat en contra només començar, els d’Agné han fet un pas endavant. La primera rematada ha estat per a Pablo Fdez a centrada de Bonilla, que ha atrapat el meta local.

Passat el primer quart d’hora, l’equip ha guanyat amb possessió i ha fet endarrerir uns passos al conjunt orellut. En el minut 18, Joan Oriol ho ha provat amb cama dreta, obligant a respondre a Campos. I un minut després, Aythami ha corregit un desajust defensiu recuperant l’esfèric quan Ortuño es plantava sol davant Manu García. El meta grana ha tapat bé el primer pal en el xut del mateix davanter blanc-i-negre minuts després. I abans del descans, la igualada hauria pogut arribar amb el gol de Bonilla des de la frontal de l’àrea, però l’esfèric ha trobat els punys de Campos.

En la represa, el Nàstic ha començat millor que al primer temps, igualant forces amb el rival. Robert Simón ha tingut la primera aproximació en un xut des de la frontal de l’àrea que ha marxat alt. I en el minut 64, Dani Torres ha vist la segona targeta groga per una entrada a Del Campo deixant als locals amb 10 efectius.

Raül Agné ha mogut la banqueta per continuar generant ofensivament i portar el pes del partit amb la superioritat numèrica. Aquestes rotacions han trobat el premi del gol d’Edgar Hdez. El davanter grana, que portava deu minuts sobre el terreny de joc, ha definit de meravella l’assistència de Fran Carbia per sobre la defensa en el minut 70. I els grana haurien pogut capgirar el marcador en el minut 78, en la centrada de Pol Domingo que ha connectat amb el cap de Fran Carbia. Campos ha pogut atrapar sobre la mateixa línia de gol.

En el tram final de partit, dintre dels 9 minuts d’afegit, el Nàstic no ha tret profit de la superioritat d’efectius i ho ha intentat amb centrades laterals que no han trobat rematador. Els locals, amb pilotes verticals, tampoc han estat encertats en trobar la porteria grana i els punts s’han repartit entre els dos equips. Els tarragonins sumen 14 punts a la classificació que els permet continuar en posicions capdavanteres.

El proper enfrontament del Nàstic serà davant el Linares Deportivo. El conjunt grana buscarà la cinquena victòria consecutiva al Nou Estadi el diumenge 24, a les 12 h, en el duel corresponent a la jornada 9 de Primera RFEF.