.

L’equip d’Enrique Martín ha igualat el partit en cinc minuts gràcies a Uche, Luis Suárez i un gol en pròpia porta de Neyder. Foto: Gimnàstic.

El Nàstic s’ha abonat a la bogeria. La setmana passada deixava una escandalosa golejada del Córdoba en un 4-3 final. Avui ha remuntat en menys de quinze minuts finals un alarmant 0-3.

Se li havia posat el partit amb 0 a 3 en començar la segona part. En cinc minuts, però, l’equip grana ha igualat el marcador gràcies als gols d’Uche, Luis Suárez i Neyder en pròpia porta. Dissabte vinent, en la penúltima jornada de LaLiga 1|2|3 l’equip d’Enrique Martín visitarà el camp de la AD Alcorcón.

En els primers minuts de partit el Nàstic ha buscat un parell de vegades la porteria rival amb Pol Prats com a protagonista. En el 8 una acció individual ha acabat amb un xut per damunt de la porteria i en el minut 18, després d’una jugada col·lectiva, ha rematat a les mans del porter de l’Elche CF. En el minut 20 ha arribat l’ocasió més clara quan, després del servei d’un còrner, Viti ha rematat de cap i Edgar Badia ha rebutjat la pilota quan es colava a la porteria del conjunt alacantí. I encara Uche ha tingut una quarta ocasió en el minut 30 amb un xut des de la frontal de l’area que ha tornat a rebutjar Edgar Badia. En la següent jugada l’Elche CF, amb una acció afortunada, ha marcat el 0-1 mitjançant Xavi Torres.

La segona part ha començat amb el 0 a 2 de l’Elche CF, que ha materialitzat amb un llençament de penal de Carlos Castro. Tres minuts després, Pol Prats, novament amb una acció individual, ha pogut retallar distàncies però la seva rematada ha sortit massa creuada. En el minut 68, el conjunt alacantí ha fet el 0 a 3 gràcies a Josan amb una jugada ràpida al contracop. El Nàstic ha seguit buscant el gol i ho ha provat amb xuts llunyans de Javi Márquez i Luis Suárez, però no han pogut estrenar el marcador fins que en el minut 77 Uche, aprofitant una pilota morta a l’àrea petita, ha fet l’1 a 3. En un minut boig, entre el 82 i el 83, el Nàstic ha igualat el marcador: primer amb un gol en pròpia porta de Neyder i tot seguit gràcies a una jugada de Luis Suárez.

El Nàstic visitarà la pròxima jornada el Municipal de Santo Domingo per enfrontar-se a la AD Alcorcón. Serà dissabte 1 de juny, a partir de les 19 hores, en partit corresponent a la jornada 41 de LaLiga 1|2|3.