.

.

TOTS 21

Dimarts, tots els socis del Gimnàstic de Tarragona podran recollir una entrada addicional de la zona del Nou Estadi on estiguin abonats

Dimarts, tots els socis del Gimnàstic de Tarragona podran recollir una entrada addicional de la zona del Nou Estadi on estiguin abonats

L’entitat grana ofereix una promoció exclusiva per a socis davant l’important partit de dissabte davant el conjunt andalús, on el Nàstic vol incrementar la ratxa positiva al Nou Estadi.

A partir de demà, dimarts, tots els socis del Gimnàstic de Tarragona podran recollir una entrada addicional de la zona del Nou Estadi on estiguin abonats. L’entitat grana anima a tots els nastiquers a venir al Nou Estadi i que ho facin acompanyats d’algun familiar o amic per tal de donar el màxim suport a l’equip.

Cal recordar que aquesta promoció està limitada a l’aforament de cadascuna de les zones del camp. L’equip dirigit per Enrique Martín buscarà la victòria davant el Cádiz CF en el duel corresponent a la jornada 27 de LaLiga 1|2|3 que es disputarà el dissabte a partir de les 18 hores.

Equip i afició tenen una nova final a Tarragona per continuar retallant distàncies respecte les posicions que donen la permanència a la categoria de plata del futbol nacional.

No t’oblidis i recull la teva entrada extra a:

  • Oficines de la SAE, de dilluns a divendres de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores o dissabte des de dues hores abans del partit.
  • Botiga i Museu de l’Av. Catalunya 22 C, de dilluns a dissabte de 10 a 13:30 hores i de 17 a 20 hores.