.

Bonilla, autor del gol de penal, en una imatge d’arxiu. Foto: Nàstic

Nou gols en dos partits consecutius. Els dubtes que generava a les primeres jornades han quedat enrera: el Nàstic comença a tenir apamada la categoria. Avui ha refermat la segona victòria consecutiva, de nou a casa, després de la injecció de moral que ha suposat la remuntada èpica contra l’Andorra de fa dos caps de setmana. El Nàstic ha apallissat L’Hospitalet amb un 5-0 rematat en una successió de contratacs a la segona part. Quatre gols en quaranta-cinc minuts.

Dues victòries i un empat duia el Nàstic a casa, amb quatre jornades consecutives sense perdre, quan el segon classificat del subgrup, L’Hospitalet, visitava el Nou Estadi. Albarrán no hi seria per sanció i, en el lateral dret el substituïa Bonilla. Una altra novetat era Trilles, pel lesionat Rueda mentre que a la davantera Fran Carbia se situaria a l’esquerra.

Carbia obligava, al minut 10, a una estirada portentosa del porter visitant en un fort xut des de fora de l’àrea. Nou minuts després, L’Hospitalet perdonava el 0-1; Reina tenia el gol en una badada defensiva, i enviava la bimba fregant el pal. Quan els barcelonins es feien amb el control del matx, Brugui rebia una entrada dins l’àrea i l’àrbitre assenyalava els onze metres. Bonilla feia l’1-0 llençant a l’esquerra d’Aliaga i convertia el primer penal a favor de la temporada.

Desfermats a la segona part

El gol obligava els barcelonins a anar-se’n amunt, un escenari sempre favorable al Nàstic, amb un equip que sembla fabricat per matar a les contres. Així, a la contra, Carbia, sempre protagonista, rebia d’Oliva una bona passada en una bona jugada entrellaçada, però no resolia bé. Aquest, amb cama esquerra i forçat, disparava a les mans d’Aliaga.

A la represa, els barcelonins executaven dos canvis i entrava un ex-ídol local, Marcos de la Espada, i amb una primera jugada de perill visitant. També feia un canvi el Nàstic i Pedro Martín s’estrenava de la millor manera, als tres minuts amb un golàs. D’una sacada de banda i un rebuig, la bimba arriba a Carbia, aquest centra i Martín pentina de cap per l’escaire esquerre dibuixant una paràbola.

El 2-0 desmuntava l’intent de l’Hospitalet de buscar l’empat i forçava els barcelonins a fer un doble canvi ofensiu, entrant Aguilera i Christian Alfonso. Els grana es posaven en mode contracop amb Brugui i Martín a dalt, mentre el comandament del partit era de L’Hospitalet.

I en una d’aquestes, Brugui tenia el tercer en una gran contra amb Martín. Brugui remata a la xarxa exterior després d”equivocar-se en fer massa retalls. Seligrat seguia canviant aquells que tenien targeta groga. Entraven els dos Pols, Domingo i Ballesteros, tot buscant el tercer gol. I aquest arribaria de la mà d’un dels millors del partit: Carbia rematava de cap venint de segona línia una entrada de Fullana en una nova contra. A la següent, Ballesteros feia el quart. I ja en la bogeria final, Brugui feia el cinquè en una nova… contra.

Fitxa tècnica:

Alineacions:

Nàstic: Wilfred, Joan Oriol, Fran Miranda, Quintanilla, Trilles, Fausto Tienza (Pol Ballesteros, min. 70), Fullana (Lucas Prudomme, min. 81), Bonilla (Pol Domingo, min 70), Brugui, Gerard Oliva (Pedro Martín, min. 46) i Fran Carbia (Bernat Guiu, min. 77)

CE L’Hospitalet: Aliaga, Reina (Ripoll. min. 69), Parera, Martínez, Vergés, Martí Soler, Canario, Gómez (Christian Alfonso, min. 57), Jorquera (Sehou, min. 46), Salinas (De la Espada, min. 46) i Carmona (Aguilera, min. 57)

Gols: Bonilla, 1-0 (penal, min. 25); 2-0, Pedro Martín (min. 48); 3-0, Carbia (min. 73); Ballesteros, 4 -0 (min. 75); 5-0, Brugui (min. 90)

Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas, del col.legi murcià

Targetes grogues: Diego Martínez, Salinas, Oliva, Tienza, Bonilla, Aguilera, Trilles, Pedro Martín i Lucas Prudomme

Targetes vermelles: Jonathan Risueño -entrenador de l’Hospitalet- i Aguilera

Nou Estadi, partit de lliga disputat a porta tancada.