.

Aquest dijous la primera plantilla del Nàstic, juntament amb el cos tècnic, el president i diferents membres del Consell d’Administració, ha fet les tradicionals visites al Santuari del Loreto i a la Capella de Sant Magí del Portal del Carro.

La primera de les ofrenes s’ha fet a la Verge del Loreto després de la sessió d’entrenament que l’equip ha realitzat al CAR de Sant Cugat.  El Padre Mario Buonanno ha rebut a l’expedició i ha desitjat una temporada plena d’èxits. El davanter, Manu Barreiro, acompanyat pels altres tres capitans, Abraham, Javi Márquez i Rocha; l’entrenador, José Antonio Gordillo, i el president, Josep Maria Andreu, ha encès el ciri amb motius granes que acompanyarà a l’equip aquesta temproada des de la munanya del Llorito.

A la tarda, l’expedició s’ha desplaçat a la Part Alta de Tarragona, concretament a la Capella de Sant Magí del Portal del Carro, que fa uns dies era el centre neuràlgic de les celebracions de les festes a la ciutat. Jugadors, tècnics, directius i aficionats han estat rebuts per Mossèn Gallart, soci i seguidor fidel del Nàstic, que ha dirigit unes paraules als assistents. L’acte ha finalitzat amb una ofrena floral per part dels capitans, l’entrenador i el president.