.

.

TOTS 21

 Els jugadors es van exercitar en doble sessió


Els jugadors es van exercitar en doble sessió

El conjunt dirigit per Xavi Bartolo continua la preparació per al nou curs esportiu 2019-2020. En aquesta segona setmana d’entrenaments, després de les vacances d’estiu, l’equip es troba a la comarca de La Garrotxa convivint les 24 hores per fer grup i buscar el punt de forma òptim abans d’iniciar la competició oficial.
Els jugadors es van exercitar en doble sessió ahir, dilluns, i aquest dimarts han entrenat poc més de dues hores a les instal·lacions de Royalverd a la Vall d’en Bas, lloc on treballaran fins dijous la tarda.
Els tarragonins han iniciat la sessió a les 10 hores. L’entrenament ha començat amb una tasca lúdica col·laborativa on s’ha treballat amb grups de tres practicant diferents habilitats coordinatives i de precissió. Mentre que la part principal ha consistit en una tasca introductòria amb l’objectiu de treballar la sortida de pilota i identificar superioritats en espais reduits i zones delimitades. Després s’ha fet la transferència a camp real i la sessió ha finalitzat amb un partit condicionat on s’han posat en pràctica les dues tasques treballades anteriorment.
Els homes de Xavi Bartolo entrenaran demà, a partir de les 10 hores, mentre que a la tarda ho faran a partir de les 19.30 hores a les mateixes instal·lacions de l’empresa de jardineria Royalverd. Recordem que l’estada a Olot finalitzarà el divendres on Nàstic i CF Peralada s’enfrontaran en partit amistós al municipal gironí a partir de les 19.30 hores.