.

Imatge del gol anul·lat a Trilles, per un suposat fora de joc.

Nou capítol per a les queixes sobre l’actuació arbitral per un Nàstic que avui ha empatat al Nou Estadi (0-0) contra el CF Badalona. A un gol anul·lat a Trilles per un fora de joc discutible (Ribelles, que tothom ha entès com l’origen de la tragèdia, ha fet el gest d’entrar a rematar però sense tocar la pilota al segon pal) al minut 77 se li ha sumat un penal a favor dels granes dins de l’àrea que el col·legiat ha tret fora al minut 79. El llançament de la falta ha certificat un altre flanc dèbil dels tarragonins, la sort, perquè el xut de Fran Carbia desviat per Ribelles s’ha estavellat al pal.

El Nàstic ha aconseguit el primer punt d’aquesta lliga de curta volada en el seu debut a casa. Sense públic. I en aquest sentit, el director general del club, Lluís Fàbregas, ha donat pistes als micròfons de Tarragona Ràdio. “Depenem de la logística. Necessitem 10 dies d’antelació per saber si pot entrar gent o no. Serà inviable pel dia d’Olot”, ha afirmat abans de l’inici d’un encontre que ha tingut una primera part vistosa. Els badalonins ajustaven el seu sistema pressionant la sortida de pilota dels granes i replegant-se amb línia de cinc darrere, i els locals carburaren gràcies a Brugui. Les seves entrades per la banda donaven moviment a l’atac, i un centre xut seu ha sortit llepant el pal poc abans que els visitants reclamessin una possible mà (de les d’ara) de Quintanilla en una situació perillosa dins l’àrea. Poc abans d’arribar al descans Joan Oriol feia acte d’aparició amb un llançament amb la cama dreta que ha pogut desviar Àlex en una gran intervenció.

Tot el més bo i dolent ha acabat passant a la represa. Gerard Oliva amagava dins l’àrea petita per acabar enviant la pilota per sobre del travesser, i els tres canvis ordenats per Seligrat al minut 60 (Fullana, Lasso i Carbia) comportaven el toc de retirada dels visitants. En el darrer tram de la segona meitat els tarragonins han jugat amb criteri, han viscut la polèmica i maleït la mala sort i han sabut connectar amb els davanters.

Ara bé, la realitat és que en dos partits només es comptabilitza un punt i cap gol a favor. I a Seligrat els periodistes ja li pregunten si se sent qüestionat.

Alineacions

Nàstic: Gonzi; Albarran; Quintanilla (Trilles, minut 75); Rueda; Joan Oriol; Ribelles; Tienza (Lasso, minut 60); Bonilla; Amang (Fullana, minut 60); Brugui (Fran Carbia, minut 60); Gerard Oliva (Pedro Martín, minut 75).

Banqueta: Parra, Trilles, Pol Domingo, Pol Ballesteros, Fran Miranda, Pedro, Carbia, Fullana, Lasso.

CF Badalona: Alex; Robert; Robusté; Llerena; Josep Jaume; Goyo (Musa, minut 64); Nuñez; Meléndez; Galindo (Jordi Cano, minut 71); Chema Moreno; Roger.

Banqueta: Mauro; Toledo; Moyano; Airam; Musa; Jordi Cano; Màrquez; Nèstor; Aparicio.

Targetes: Groga a Brugui (minut 15); groga a Rueda (minut 36); groga a Núñez (minut 43); groga a Roger (minut 45+1); groga a Quintanilla (minut 52); groga a Robert (minut 55); groga a Josep Jaume (minut 61); groga a Musa (minut 80); groga a Aparicio (minut 89).