.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el director de la zona de Tarragona-Penedès de BBVA, Joan Marin, han signat avui la renovació de l’acord a les instal·lacions del Nàstic.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i BBVA han signat la renovació de l’acord de col·laboració que els uneix, de manera que l’entitat financera continua vinculada al club esportiu per una temporada més com a membre del Club Empresa. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el director de la zona de Tarragona-Penedès de BBVA, Joan Marin, han signat avui la renovació de l’acord a les instal·lacions del Nàstic.

D’aquesta manera, BBVA es consolida com el patrocinador de les accions d’àmbit social que genera el club vinculades a les entitats, organismes i institucions del territori, que treballen per al desenvolupament social i cultural i fomenten la cultura de l’esforç i la superació.

En aquest sentit, per segon any consecutiu Nàstic i BBVA potenciaran el projecte “BBVA CX Junts Creixem!”, que inclou diferents activitats protagonitzades pels jugadors del primer equip grana a centres escolars, clubs esportius i altres associacions del territori. A més, continuarà amb el programa d’entrega d’entrades a entitats que treballen per a la integració i es potenciaran les accions de caire social en èpoques assenyalades com el Nadal, Sant Jordi o festes majors.

Anteriorment, les dues institucions van tirar endavant amb molt èxit els projectes “Junts Província BBVA CX” i “Junts Barris BBVA CX” a partir de la iniciativa del Nàstic “Junts Commarca”, que es va crear durant la temporada 2014/2015. Aquesta serà la cinquena temporada d’estreta col·laboració entre el club i l’entitat financera en iniciatives de caire social.

Al llarg de tota la temporada, fins al mes de juny, s’aniran fent activitats vinculades al projecte. Aquestes es tradueixen, com en anteriors edicions, en fer que els aficionats de les diferents escoles, clubs i entitats socials que hi participaran coneguin en persona als ídols del primer equip del Nàstic.