.

Xisco i Lago Jr, intransferibles; el porter Tomeu és a punt de renovar.

Xisco i Lago Jr, intransferibles; el porter Tomeu és a punt de renovar.

El mercat de fitxatges es mou i el Nàstic ha començat a planificar la propera temporada evitant sortides de jugadors que han estat bàsics en la campanya 2013-14. El club ha emès un comunicat en el qual informa que declara intransferibles els jugadors amb contracte. L’objectiu és mantenir el bloc per tornar a intentar l’assalt a Segona A amb jugadors ‘que han fet campió el Nàstic al camp’, ha dit el president del consell d’administració, Josep Maria Andreu.

El Nàstic aposta per la continuïtat de Xisco Campos, Rocha, Marí, Lago Junior, Piojo Hernández, Verdú, Giner, Aguilar i Jean Luc. A més, el porter Tomeu Nadal i Javi Martínez han mostrat la seva predisposició a renovar, mentre que en propers dies podria ser el torn de David Sánchez.

Pel que ha possibles fitxatges, als noms de candidats com Mossa i Ferrón se’ls ha unit en les últimes hores -en l’apartat de la rumorologia-, els del migcampista del Burgos Wilfred Moke i el del davanter de l’Acoyano Rayco, autor de catorze gols la temporada passada.

Camp d’Esports / Grup de Diaris Digitals de Catalunya