.

.

TOTS 21

Foto: tarragona ràdio

El Nàstic busca un defensa central al mercat de fitxatges. Toni Seligrat vol tenir les posicions de defensa doblades i la marxa de Bruno Perone fa que tot i l’aparició de Pol Domingo es busqui un quart central. No serà el darrer futbolista en arribar ja que la direcció esportiva també treballa en un quart fitxatge un cop ja han arribat Miranda i Ribelles. Es tractaria d’un jugador de banda o un migcentre, posició que encara no està definida i que es vol esperar als darrers dies de mercat per decidir, per tant es deixarà jugar el partit del proper cap de setmana per tancar després abans del 31 de gener aquesta darrera incorporació.

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, en una entrevista a Tarragona Ràdio, assegura que el defensa central podria arribar aquesta setmana i que es treballa en fer un quart moviment.

 

De moment només una sortida la de Perone i el club necessita alliberar fitxes ja que de moment Ribelles encara no té fitxa, però tampoc la tindran els dos fitxatges que encara falten si a jugadors com Petcoff, Lolo Pla, Habran i Viti no els donen la baixa. Petcoff ha posat fil a l’agulla per buscar una sortida després de l’episodi del passat diumenge al igual que Viti que veu com ara està al punt de mira de tècnics, dirigents i afició. Tots dos futbolistes segons explica el Diari de Tarragona estan apartats del grup i aquest dilluns van entrenar en solitari per la tarda, mentre que la resta ho havien fet en sessió matinal.

Fàbregas ha parlat del que poden aportar els dos primers jugadors que ja han arribat al Nàstic en aquest mercat d’hivern. El director general destaca la solidesa de Fran Miranda i ha lamentat la lesió de Ribelles que espera que en tres o quatre setmanes pugui ja jugar.

El director general del Nàstic també ha explicat que el club ha posat en marxa la campanya d’abonaments per la segona volta. Uns preus rebaixats entorn al 40% respecte el que seria un abonament de temporada completa, tot i que des de l’entitat tenen clar que la millor campanya publicitaria és que l’equip comenci a guanyar partits de forma seguida.

La plantilla despres de la sessió de recuperació d’aquest dilluns, gaudeix avui de dia de descans i a partir de demà començarà a preparar el partit de diumenge al camp de l’Andorra.