.

.

TOTS 21

Imatge de l’equip de Pacheta durant la celebració d’un gol. Foto: Elche CF

El Nàstic visita el camp d’un dels rivals directes per evitar l’ascens, l’Elche de Pacheta, després del molt bon sabor de boca que va oferir el cap de setmana passat en desfer-se del Córdoba en un matx en què va poder golejar.

Les primeres incorporacions de pes del mercat d’hivern van funcionar a les mil meravelles, tant Pipa com Thiouné van deixar molt bones sensacions i s van adapar al que demana Quique Martín. No s’esperava que el senegalés obrís l’onze inicial. Avui tots dos repetiran si no hi ha sorpreses. També està convocat el nou fitxatge, Mikel Villanueva, després de l’espantada general que s’ha viscut al Reus Deportiu. La defensa millora, però Albentosa ha deixat el club per exigències del Depor. La davantera segueix vivint de l’escassetat i el club ja busca un davanter centre resolutiu.

Els grana, a qui no els molesta no portar el control del partit quan juguen fora, es mostren cada cop més compenetrats. La tensió que Quique Martín imprimeix a l’equip fa que vagin millorant la recuperació de pilota, però tot i que la davantera té firma, li costa fixar ocasions de gol.

Avui és una ocasió per amarrar punts fora. L’equip de Pacheta no està gens fi, a casa li costa guanyar i porta un ratxa negativa a al Lliga, que el situa dissetè, amb els mateixos punts que el primer equip que marca el descens, el Reus. Te baixes destacades per lesió, com Neyder Lozano, Gonzalo Villar i Borja Martínez.